Vi söker Transportledare (junior)

Billafrakt fortsätter att växa och vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare en transportledare.

 

Om tjänsten:

Vi erbjuder en intressant och spännande anställning där du kommer ha en nyckelroll för att stärka vår position och skapa förutsättningar för fortsatt hög tillväxt.

“Som transportledare hos Billafrakt är du spindeln i nätet som aktivt driver processen framåt, uppåt”

Tillsammans med vårt team ansvarar ni för den dagliga verksamheten i form av trafikplanering, försäljning och uppföljning. Du kommer att ha mycket kontakt med nya och befintliga kunder, åkerier, chaufförer och samarbetspartners i hela Europa.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Transportplanering, ordermottagning, uppföljning

• Försäljning, prisberäkning, offert

• Inköp av åkeri och underleverantörstjänster

• Kundbearbetning och affärsutveckling

• Administrativa arbetsuppgifter

 

Din profil:

Vi tänker oss att du har bakgrund av arbete som transportledare / speditör alternativt att du har en annan relevant bakgrund, kanske som chaufför, och nu vill du hitta nya utmaningar och fortsätta att utvecklas i ett snabbt växande företag.

Du kommer med hög energi varje dag och tycker om att jobba i ett högt och föränderligt tempo men utan att tumma på kvaliteten i detaljerna. Du har stort affärssinne med känsla för synergier. Du är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har givetvis vana av att arbeta i olika typer av IT-system och har lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar.

Goda språkkunskaper utöver svenska och engelska är mycket meriterande.
 

Om Billafrakt:

Billafrakt utför och förmedlar förstklassiga transport- och logistiktjänster i Sverige, Europa och världen.

Vi utför maskin-, projekt- och specialtransporter såväl som speditionstjänster med forwarding och crosstrade. Vi utvecklar även skräddarsydda helhetslösningar för logistik i form av kontrolltorn, chartertrafik och lagring.

Vi är ett familjeföretag, grundat 2007 av far och son Kenneth och Andreas Lönnquist. Idag är vi 12 medarbetare och vi är måna om att bibehålla den familjära känslan där alla är inkluderade och strävar efter samma gemensamma mål. 

Vi har en stadigt stark tillväxt och kommer 2023 omsätta närmare 100 MSEK.

 

Arbetsort:

Billafrakt har huvudkontor i Växjö samt ett speditionskontor i Vellinge. Vår trafik och våra kunder finns utspridda i hela landet samt ute i Europa.

Till denna tjänsten ser vi huvudsakligen placeringsort på kontoret i Växjö, men för rätt person kan vi skapa förutsättningar för att utgå ifrån hemmakontor eller kontorshotell på lämplig ort.

 

Tillträde: 

Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Arbetstid:

Heltid

 

Sista ansökningsdatum:

Intervjuer sker löpande och vi vill ha din ansökan senast den 19/5 2023.

 

Ansökan: 

Välkommen att mejla din ansökan och CV till: jobb@billafrakt.se

Har du frågor får du gärna maila till andreas@billafrakt.se eller slå en signal på 0470-339901