George inspireras av spännande transporter

Våra medarbetare George Cotan kommer direkt från högskolans logistikutbildning. Han fascineras av alla annorlunda uppdrag i Billafrakts regi.

Som assistent till transportledarna hjälper George till med att lägga in order, planera transporter och ta emot reklamationer. Han har varit på Billafrakt sedan i oktober 2020 och har i år tagit sin examen från logistikutbildningen på högskolan i Jönköping.

– Jag trivs jättebra. Billafrakt är seriösa med inriktning på innovation. De vill hitta nya sätta att jobba på och ger mig bra förutsättningar i min roll.

Han drogs till logistik eftersom det är en bransch med stor efterfrågan och hög utvecklingstakt. På Billafrakt är det framförallt specialtransporterna som fångat hans intresse. Ingen transport är den andra lik och George tycker det är kul att sy ihop en lösning på hur en gigantisk stuga eller en stor maskin ska flyttas.

– På Billafrakt bidrar jag med nya kunskaper från logistikutbildningen. Bland kollegorna uppskattas jag för min positiva energi. Jag är en glad person, säger George.

 

Snabbfakta

Namn: George Cotan

Ålder: 24 år

Bor: I Alvesta

Uppvuxen: Ursprungligen från Rumänien, kom från Italien till Sverige och Alvesta för elva år sedan

Familj: Mamma, pappa och tre syskon

Fritiden: Umgås med vänner, skidåkning och roadtrips