Maskintransporter – vi transporterar din maskin säkert och tryggt

Vi transporterar alla typer av maskiner – exempelvis traktorer, skördetröskor, såmaskiner, schaktmaskiner, grävmaskiner, hjullastare, skördare, skotare och dumprar – till kunder inrikes och utrikes.

Till vårt förfogande har vi jumbo-, mega- samt maskintrailers med egna lastramper.

 
För tyngre maskiner eller maskiner med låg markfrigång kan vi även använda oss av trailers med avbröstningsbar svanhals.
 
För att din produkt ska levereras lika ren och snygg som när den lämnade produktionen erbjuder vi maskintransporter komplett lastade under tak och kapell. Särskilt vintertid med saltade vägar är det en lösning som våra kunder uppskattar.
 
Vi har generella tillstånd för bred, hög, lång och tung last i Europa. Vid transporter utanför EU hjälper vi till med tulldokument och förtullning genom våra tullagenter.

Därför valde Gremo maskintransport från Billafrakt
 
 

Maskintransport med personlig kontakt

Vi vill bli en långsiktig partner till våra kunder. Hos Billafrakt får du en tillgänglig kontaktperson som ansvarar för hela transporten. Vi arbetar efter tydliga rutiner vilket är både tids- kostnadsseffektivt. 
 
 

Så här går det till att beställa maskintransport

Processen går till så här: Beskriv ditt behov här så får du en tydlig offert inom 24 timmar. Vi berättar hur vi genomför din maskintransport på det mest kostnadseffektiva sättet. Därefter börjar detaljplaneringen av transporten. Vi håller kontakten och gör löpande avstämningar.
 
Vi ordnar rätt typ av bil, alla nödvändiga tillstånd, de försäkringar som behövs och vid behov även tulldokument. Sedan levererar vi din maskin i rätt tid till rätt plats. 
 
Efteråt kommer vi att fråga hur du upplevde samarbetet med Billafrakt. Din feedback är viktig och vi lyssnar mycket på våra kunder.
 
 

Transportlösningar maskintransport