Spedition med personlig kontakt

Tack vare ett stort kontaktnät, som sträcker sig över hela Europa, kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar för alla typer av transporter och transportbehov. Till skillnad ifrån traditionell speditionsverksamhet jobbar vi nära marknaden och har alltid en personlig kontakt med kund, lastnings- och lossningsplatser samt chaufförer. 

Transporterna utförs av egna och chartrade fordon samt av noga utvalda underleverantörer och samarbetspartners.

Vi förmedlar maskin- och specialtransporter, men givetvis även hel- och delpartier av vanligt gods som virke, stål och papper. Vi transporterar även plåtar, industriutrustning, rör, trummor och betongfundament. Det kan också röra sig om specialemballerade mindre frakter. 

 

Crosstrade och speditionstjänster

Vi jobbar även med crosstrade. Det är en term i speditionsvärlden som innebär att gods fraktas från ett land i Europa till ett annat. 

Ett exempel är företaget Gremo som tar hjälp med spedition och maskintransport och har anlitat Billafrakt i många år. Gremo tillverkar skogsmaskiner som kan väga upp till 20 ton och vara fyra meter höga. Vanligtvis transporterar vi deras nya maskiner till olika köpare runt om i Europa men vi transporterar även maskiner direkt mellan länder. 

 

Beställ spedition – så här går det till

Börja med att berätta om ditt transportbehov här så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Du får en offert och därefter börjar planeringen. Billafrakt sköter hela processen med transporten. Det är smidigt för dig som kund och du kan lita på att vi tar hand om alla tillstånd och dokument, att försäkring finns på plats och att leveransen sker punktligt. 

Efter avslutad transport kommer vi att fråga hur du upplevde samarbetet med Billafrakt i syfte att förbättra våra tjänster. Kundernas omdöme brukar vara att Billafrakt är tillförlitliga, enkla och snabba men det finns alltid något nytt att lära. 

 

Transportlösningar spedition